Saturday, 10 December 2016

Customer Pertama Set Sendi Tulang

Customer pertama dulu sebenarnya adik sendiri. My sister kerja sebagai nurse di hospital kerajaan, jadi boleh bayangkan betapa sibuknya dia di tempat kerja.

My sister beli Advanced Joint Health Tablets (AJHT),  Omega Guard dan Ostematrix. Ketiga-tiga ni ada dalam Set Sendi/Tulang. Dia cakap suplemen ni bagus, dan sakit lututnya lega lepas ambik seminggu.

Baca post lengkap: Set Sendi Tulang

Adik saya ni jenis yang tak konsisten ambik suplemen tau, tapi baru-baru ni dia order Ostematrix. Katanya untuk legakan sakit otot. Orang aktif ikut program workout lah katakan.

See? Yang dah lama stop ambik suplemen Shaklee pun confirm ambik balik. Sebab apa?

Sebab Shaklee terbaik dan sentiasa berkesan lagi semulajadi dan selamat!

Malangnya AJHT belum restocked lagi di Shaklee HQ tau sebab perlu melalui banyak proses untuk register KKM dan sebagainya untuk formulasi baharu.

Sesiapa yang nak hilangkan sakit sendi kena ambik Collagen Powder atau Omega Guard.

Kalau mak bapak sakit lutut, payah nak berjalan, sukar nak solat dan sebagainya, silalah belikan diorang suplemen untuk sendi. Mesti korang seronok tengok parents korang aktif seperti zaman muda dulu hehehe.

Kita ikhtiar, Tuhan juga yang menyembuhkan. Syukur dipertemukan dengan suplemen Shaklee yang hebat.


Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...