Friday, 16 September 2016

Shaklee Landmark Study - Bukti Produk Shaklee Terbaik

Landmark Study ni Roger Barnett sendiri yang minta untuk dijalankan.

Roger Barnett ni CEO Shaklee Corporation tau. Kalau produk Shaklee ni produk tak berkualiti dan murahan, anda ingat beliau berani nak suruh orang kaji produk Shaklee?

Shaklee Landmark Study - Diarahkan oleh CEO Shaklee iaitu Roger Barnett
Shaklee Landmark Study - Diarahkan oleh CEO Shaklee iaitu Roger Barnett

Landmark Study ni pulak pihak ketiga yang jalankan supaya adil dan tidak berat sebelah.

Roger Barnett sendiri cakap, kalau result Landmark Study ni negatif pun mesti publish. Agaknya supaya boleh improve mana yang kurang, ye tak?

Tapi tengok pada graf, jelas terang dan nyata Landmark Study ni bukti produk Shaklee bukan sebarangan produk.

Cuba tengok graph pada gambar di bawah. Ada 3 warna kan pada setiap graph?

Biru, merah dan hijau. Ada maksud 3 warna tu.

Biru - yang tidak ambil supplements
Merah - yang ambil supplements jenama lain
Hijau - yang ambil Shaklee

Shaklee Landmark Study - Diketuai oleh Dr. Gladys Block, Berkeley University
Shaklee Landmark Study - Diketuai oleh Dr. Gladys Block, Berkeley University

Cuba lihat setiap graph tu. SEMUA yang warna hijau paling rendah kan? Kecuali yang last paling tinggi warna hijau.

Graph lain tu mewakili risiko penyakit seperti sakit jantung, kegagalan jantung, diabetes, penyakit koronari jantung, angin ahmar (stroke) dan sebagainya.

Semuanya rendah untuk yang ambil Shaklee (hijau) kan?

Graph yang last pula untuk HDL atau kolesterol baik, yang tu mesti tinggi jadi yang ambil Shaklee kolesterol baik diorang paling tinggi berbanding yang tidak ambil supplements langsung (biru) dan yang ambil jenama lain (merah).

Shaklee Landmark Study ini berjaya membuktikan bahawa:

🌸 Jaga makan tanpa ambil supplements saja tidak cukup, anda tetap ada risiko tinggi untuk dapat penyakit.

🌸 Supplements jenama lain tidak sama dengan Shaklee sebab jenama lain mungkin jenis sintetik, kurang atau tiada research and development, atau mungkin mengandungi bahan kimia berbahaya.

🌸 Produk Shaklee adalah supplements terbaik yang selamat, semulajadi, dan berkesan yang anda patut amalkan secara konsisten untuk mencegah penyakit berbahaya.

Keputusan Shaklee Landmark Study
Keputusan Shaklee Landmark Study

Saya APPRECIATE dan YAKIN dengan Landmark Study ni sebab:

🌸 Dijalankan oleh pihak ketiga yang berkelayakan dan bertauliah, bukan diupah oleh Shaklee untuk reka cerita best tentang produk Shaklee

🌸 Dijalankan ke atas pengguna Shaklee jangka panjang iaitu at least 20 tahun dan mengambil multiple supplements, so boleh tau jika telan vitamin Shaklee berpuluh tahun still tiada negative side effects

🌸 Dijalankan dengan kaedah questionnaire dan secara pemeriksaan fizikal iaitu fasting blood, blood pressure dan body weight, so kita tahu kajian ni sangat menyeluruh dan bukan setakat tanya soalan

🌸 Pengguna Shaklee ---> risiko penyakit seperti jantung dan kencing manis jauh lebih rendah

Landmark Study = bukti kukuh produk Shaklee terbaik



Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...