Monday, 19 December 2016

Detik Jatuh Cinta Dengan Shaklee

Pada mulanya saya join Shaklee sebab nak sihat dan nak kurangkan berat badan. Masa tu memang kulit kusam, rambut nipis dan selalu gugur, dan badan pun gemuk dan selalu cepat penat.

Pastu bila BFF cerita apa best nya Shaklee, terus tertarik sebab peluang biz yang dah terbukti boleh bagi income dan produknya yang mesra alam.

Now syukur lah dah tak comot kusam gedempol macam 3 tahun lepas hehe.


Time betul-betul jatuh cinta adalah apabila join webinar dan kelas online dengan leaders Shaklee yang hebat. Diorang semua sangat positif dan tidak kedekut ilmu.

Takde benda positif akan berlaku dalam hidup jika kita selalu berfikiran negatif.

That's how I fall in love with Shaklee. Sebab kawan-kawan yang positif dan selalu support each other.

Percayalah, sehebat mana pun sistem biz anda dan sebanyak mana pun income anda setiap bulan, anda tidak akan pernah betul-betul happy jika segalanya dilakukan dengan attitude yang salah.

So stay positive, stop comparing yourself to others, and do your very best with all your heart.

You're already on your way to success.


Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...