Thursday, 15 September 2016

Trip Percutian Percuma Daripada Shaklee

Saya belum pernah lagi berpeluang untuk ikut trip Shaklee. Ye la yang boleh ikut tentunya leaders dan trip Shaklee ni hanya untuk yang dah kumpul points tertentu tau.

Shaklee ada trip dalam Malaysia dan luar negara. Tentunya trip yang jadi idaman adalah trip international.

Antara trip luar negara yang super upline saya, Master Azrin Mohd dah pergi:

2013 - London, England dan Paris, France
2014 - Long Beach, Hollywood dan San Francisco, California, USA
2015 - Rome, Milan dan Florence, Italy

Master Azrin Mohd bersama family di Shaklee Live 2014, Long Beach, California
Master Azrin Mohd bersama family di Shaklee Live 2014, Long Beach, California

Untuk semua trip Shaklee, diorang sponsor semua tau. Tiket penerbangan, hotel mewah, makanan dan lawatan ke tempat menarik semuanya ditaja, siap bagi pocket-money lagi. Kita bawak duit shopping jer.

Pastu boleh bawak family, bukan pergi sendiri.

Saya ingin sekali ke destinasi di Amerika Syarikat. Nak ke sana dari Malaysia lebih mahal berbanding nak ke Eropah. Kalau boleh nak ke California terutama sekali San Francisco. Nak tengok Golden Gate Bridge yang iconic dan bersejarah.

Tahun ni international trip Shaklee akan ke Orlando, Florida. Best kan? Kita pun boleh! Tahun depan mungkin ke Europe tapi tak tau lagi ke mana. Doakan saya ya.

Gambar hiasan ihsan Master Azrin Mohd. Thank you!



Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...