Thursday, 15 September 2016

Delegasi Shaklee Malaysia ke Orlando, Florida, USA 2016

Pada 3 Ogos lepas, delegasi Shaklee Malaysia sampai di Orlando, Florida, USA dan berada di sana selama seminggu.

Buat pengetahuan semua, international trip ni ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Best kan? Kami kerja keras sepenuh hati sebab nak capai tahap ni la.

Anyway, delegasi Shaklee Malaysia dibawa melawat tempat menarik seperti Kennedy Space Center dan Orlando Disney World, shopping sakan di Orlando Premium Outlets Vineland, dan juga menghadiri buffet lunch mewah dan black tie dinner untuk meraikan pencapaian mereka, selain menjadi jemputan untuk Shaklee Live 2016.

Mereka juga menjadi duta besar dan kecil Malaysia. Siapa tak rasa bangga boleh jadi wakil negara kita di negara orang kan?

Yang menarik perhatian saya ialah mereka akan menghadiri dinner di Orlando Medieval Times Dinner and Tournaments. Di situ mereka akan dijamu makan malam dan akan menyaksikan medieval tournament seperti dalam gambar.

Orlando Medieval Times Dinner and Tournaments
Orlando Medieval Times Dinner and Tournament


Jadi Kings and Queens for a night pastu menonton tournament yang ada knights main swords sambil naik kuda. Nak ke tak nak? Saya nak!

Semangat giler rasanya nak tambah usaha supaya boleh diraikan seperti diorang. Keep on believing in your dreams!


Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...