Thursday, 15 September 2016

Apa Saya Buat Dengan Bonus Shaklee

Tiap bulan, kalau cukup syarat bulan sebelumnya memang Shaklee Independent Distributor (SID) akan dapat bonus.

Setakat ni, Shaklee sentiasa menepati janji dan tak pernah lambat masukkan cash bonus ke dalam akaun. Setiap 14 atau 15 hari bulan, mesti ada extra cash dalam bank. Memang seronok.


Setakat ni 80 peratus bonus saya gunakan untuk beli semula supplements untuk dijadikan ready stocks di rumah. Selebihnya untuk kegunaan lain, belanja adik dan Nath dan sebagainya.

Next time apabila cash bonus semakin meningkat, 5 angka ke, nak jugak commit beli rumah dan bagi parents untuk buat rumah diorang kat kampung.

Doakan saya ya. Mesti kerja lebih keras lepas ni.



Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...