Thursday, 15 September 2016

Bagaimana Saya Bersenam Walaupun Sibuk Sebagai WAHM

I'm not a mom yet, but I consider myself a Work At Home Mom (WAHM) because I look after Nath full-time.

Bila dah jadi macam ibu kepada Nath ni, tentunya perhatian banyak tertumpu kepada dia. Tugas lain dan kerja diselitkan antara aktiviti kami di rumah.

Chores pun kira exercise kan?

Pembakaran Kalori Sejam Untuk Surirumah [Kredit: Kevin Zahri]
Pembakaran Kalori Sejam Untuk Surirumah [Kredit: Kevin Zahri]

Jalan-jalan di shopping mall pun exercise jugak. Nath sangat suka berlarian dan cari saya semasa kami dalam kedai.

Saya pulak kejar dia sebab tak nak biar dia terlepas daripada pandangan.

Nowadays nak bawak ke taman pulak takut nyamuk. So kena buat aktiviti indoor sahaja.

Next time bila Nath dah besar sikit, boleh try bawak dia ke kelas Zumba Kids. Ajak dia bermain dan bersosial sikit.

Macam best jer kan?


Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...