Thursday, 15 September 2016

Bangkok Express Success Training (BEST) - 25 Oktober 2015

Di Kuching jarang ada talk Shaklee tapi so far saya pernah hadir 2 kali. Kali pertama saya hadiri Bangkok Express Success Training (BEST) pada 25 October 2015, terus berpeluang jumpa dengan Master Azrin Mohd buat pertama kali.

Bangkok Express Success Training (BEST) - 25 Oktober 2015
Bangkok Express Success Training (BEST) - 25 Oktober 2015

Seronok sangat pergi talk ni sebab dapat banyak informasi dan belajar benda-benda baru, contohnya cara nak guna mesin Karada untuk kira visceral fat, body age, dan sebagainya.

Ada jugak demo Basic H2, testimonial sharing, dan kata-kata motivasi daripada para Master Coordinator yang hadir.

Yang bertuah dapat vitamin percuma, siap ada yang dapat Vivix! Best giler! Hari tu dapat door gift Collagen Powder. Dapatlah merasa collagen yang best tu.

Best kan? Memang rugi kalau tak pergi. Semoga lepas ni Shaklee boleh buat lebih banyak talk di Kuching.

Lepas ni, ingat nak hadir kelas coaching pulak untuk belajar lebih lanjut tentang business side of Shaklee. Pastu bolehlah recruit downlines dengan lebih yakin. Wish me luck!



Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...