Saturday, 17 December 2016

Shaklee National Incentive Trip ke Langkawi

Shaklee Langkawi Trip 🌴🌴☀

Weekend baru ni, kawan-kawan dan leaders Shaklee telah ke Langkawi. Ni trip PERCUMA tau untuk achievers sahaja.

Seronok diorang bawak anak-anak bercuti di Langkawi, duduk Hotel Westin yang mewah, bilik hotel pun mengadap laut so 3 hari 2 malam ngadap pemandangan indah.


Dalam bilik hotel dapat gifts lagi dari Shaklee. Best nya!

Belum lagi makan free, siap ada duit poket, pastu dibawak shopping satu Langkawi. Dengar-dengar shopping di sana memang best sangat.

Pastu dibawak jalan satu pulau, naik cable car, tengok kawasan mangrove, pergi ke 3D museum dan jalan lagi dekat sky bridge.

Wahhhh best giler!

Nak lagi cerita dan gambar best boleh klik #ireachlangkawi

Kesimpulannya trip Shaklee memang sangat best. Sentiasa terbaik layanannya dan berbaloi dengan usaha kerja keras kita.

Jom, siapa nak ikut saya ke trip tahun depan pulak?

Pics: Hazelina Alim Tq 😘


Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...