Tuesday, 13 September 2016

Kisah Encik Tim Bowden, Allergies dan Shaklee

Hari ni nak cerita tentang Encik Tim Bowden. Beliau ni sangatlah allergic dengan banyak benda, sampai kena ambik ubat, suntikan dan nasal spray yang sungguh tak best.

Kesian kan?

Pastu Encik Tim ni teringin nak bela kucing. Tapi beliau pulak allergic jadi macam mana ya?

Kisah Encik Tim Bowden, Allergies dan Shaklee
Kisah Encik Tim Bowden, Allergies dan Shaklee

Beliau teringat la ada produk Alfalfa dan Nutriferon jadi lepas order online, beliau ambik kedua-duanya.

Sekali bila dah dapat kucing, Encik Tim ni amazed sangat sebab takde dah bersin bagai. Takde allergic langsung dah lepas makan Alfalfa dan Nutriferon tadi.

🌿 Tiada lagi bersin
🌿 Tiada lagi runny nose
🌿 Tiada lagi side effects ubat

Best giler katanya sebab takde dah kesan sampingan daripada ubat yang beliau ambik sebelum ni sebab dah stop pun. Dah tak perlu ubat lagi dah.

Tidur pun lebih nyenyak dan menurut Encik Tim, beliau lebih bertenaga lepas ambik produk Shaklee.

Bila dah ada kesan positif daripada pengambilan produk Shaklee maka Encik Tim Bowden ni pun buat la bisnes Shaklee.

Sanggup ni beliau berhenti kerja sebab stress dan sibuk sangat sampai takde time dengan family. Seronok beliau sebab ada bisnes yang membolehkan beliau membantu orang lain untuk jadi lebih sihat, selain boleh spend time dengan family dan be himself, katanya.

Bak kata Dr. Shaklee, "Your future will be exactly what you decide to make it."

Future anda bagaimana?



Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...