Thursday, 15 September 2016

Produk Shaklee Untuk Orang Tersayang - Meal Shakes

This is Nath, my one and only nephew. I've been taking care of him since he was 3 months old. Since dia umur setahun lagi saya dah bagi dia minum Meal Shakes. Dia ni tak minum susu ibu langsung, so memang tak chubby macam baby yang fully breastfed.

My Shaklee Baby Aaron Nathaneal

Cuba tengok pic tu. Boleh nampak kan beza badan Nath ni selepas minum Meal Shakes? Now at almost 3, dia berat sangat. Lebih 15kg hehe. Nak carry memang terasa jugak lah penat. Masih lagi amalkan Meal Shakes sebab dia kurang makan sayur. Meal Shakes ni ada semua vitamin dan mineral yang penting untuk kanak-kanak.

Selera makan tak payah cakap. Meal Shakes memang banyak membantu kekalkan selera makan Nath.

Masa Nath demam selesema, pernah jugak bagi dia Omega Guard. Memang berkesan untuk mencairkan hingus. Lagi satu, Omega Guard ni baik untuk perkembangan minda kanak-kanak. Sebab tu Nath ni pintar kot, for his age.

Now dia dah boleh hafal dan kenal ABC sampai Z dan 123 sampai 10. Pastu nursery rhymes pun dia boleh nyanyi, walaupun sebutan tak betul. Lately dia suka main football dengan grandpa dia. I'm such a proud aunty!

I feel so blessed sebab kenal Shaklee dan boleh bantu improve kesihatan family. Thank you Shaklee!



Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...