Thursday, 15 September 2016

Produk Shaklee Wajib Mak Bawak Balik Kampung

Hari ni saya share vitamin yang mak bawa balik kampung pulak.

Mak dan bapak selalunya akan balik kampung setiap hari Ahad untuk jenguk kebun diorang. Balik pagi, malam balik ke rumah di Kuching. Perjalanan ambik masa 2 jam sahaja.

Mak akan bawa Alfalfa Complex dan Ostematrix dalam container kecik tu. Tiap hari pergi office pun dia bawak.

Alfalfa Complex dan Ostematrix Pilihan Mak Saya
Alfalfa Complex dan Ostematrix Pilihan Mak Saya

Mak suka sangat Ostematrix sebab kalau lepas balik dari kebun, biasanya penat, lenguh badan, sakit bahu dan sebagainya. Biasalah orang tua kan? Tapi mak cakap, ambik Ostematrix 2 biji sebelum tidur, esok harinya sure segar dan tak sakit badan lagi.

Alfalfa Complex pulak mak ambik untuk buang kolesterol jahat. Pastu kata mak, pembuangan pun lancar. Tiap hari mesti ada ke tandas.

Seronok sangat bila mak puji supplement Shaklee. Mak ni bukan jenis yang suka puji tau. Mula-mula payah nak bagi dia percaya, tapi sekali dah terkena, nah setiap kali habis vitamin, sure dia order lagi.

Syukur mak terbuka hati untuk cuba dan setia dengan Shaklee.



Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...