Wednesday, 7 December 2016

Family Tak Sokong Buat Biz Shaklee?

Masa mula-mula buat biz Shaklee, my family memang tak cakap apa-apa. Diorang tak membantah (secara direct), tak juga menyokong.

I know my parents harapkan anak-anak ada pekerjaan tetap, ada gaji tetap setiap bulan tapi I'm interested in business. Dulu pun ada biz lain yang ada untung jugak, tapi memang my parents tak menyokong secara terang. Dapat pulak anak sulung yang degil ni hehehe memang tak nak dengar cakap diorang.

Menitis jugak air mata sebab selalu rasa buat biz ni tanpa sokongan atau dorongan. Jangankan nak ambik tau tentang vitamin, vitamin free pun diorang tak nak. Nasib baik adik-adik nak cuba Shaklee dan sampai sekarang menyokong biz ni.


Syukurlah sekarang my mom peminat setia Ostematrix dan Alfalfa Complex. Ostematrix tu katanya wajib ambik especially lepas balik dari kebun di kampung. Badan tak penat atau lenguh lagi.

Seronok bila mak suka produk Shaklee. Sekarang tak kisah dah kalau parents tak nak ambik tahu hal biz sebab I sendiri tahu produk Shaklee hebat dan setiap bulan ada bonus walaupun belum 5 atau 6 angka.

Sebab tu lah nak sangat berjaya, sebab nak buktikan kepada my parents dan relatives yang tak percayakan Shaklee yang I can be successful with Shaklee.

Bukti dah banyak, dah ramai yang jadi Master Coordinator. Testimoni produk pun ada beribu-ribu. Just Google je.

So kepada kawan-kawan SID dan entrepreneurs lain, jangan berhenti dan teruskan usaha.

Let's not give up and prove them skeptics wrong.


Sebarang pertanyaan/order, hubungi saya:

Debbie Elara
SID 1107197
WA/SMS: 012-3940017 | debbietehin@gmail.com
Poslaju/GDex: Seluruh Malaysia
COD: Kuching | Bayaran: CIMB, MBB

facebook page google plus instagram pinterest twitter tumblr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...